fbpx

FUTÓVERSENY NEVEZÉS

Futóverseny – Kiskorú nevezéséhez szükséges nyilatkozat letöltéséhez kérjük kattintson ide*

*Kérjük, hogy a nyilatkozatot töltsd le, töltsd fel a nevezéskor vagy hozd magaddal a versenyre, kinyomtatva, aláírva.

Nevezési díj – 2000 Forint

Rajtcsomag tartalma:

Dér Juice 0,2 dl almalé, Liza Snack – Sós kuki, Pannónia Kincse – 0,5l mentes ásványvíz, műzliszelet, 1 db belépő egy választott DEAC hazai mérkőzésre, valamint az egyedi DEAC Családi és Futónap pólót.

Formátum: 1981.01.01
kérjük, hogy egy regisztrációval egy pólóméretet válasszon!
Klikkelj ide vagy húzd ide a file-t, amit fel szeretnél tölteni.
Max 3mb (pdf,jpg,png)
Szabályzat, nyilatkozat és egyéb részletekA DEAC Családi és Futónap keretén belüli Jótékonysági futás indulójaként a szervezők szabályait elfogadom, és betartom.Kijelentem, hogy a versenyen egészségesen saját felelősségemre indulok, mind fizikálisan, mind mentálisan az általam választott távra felkészültem.
Tudomásul veszem, ha a versenyt az időjárás, vagy természeti katasztrófa miatt nem lehet megrendezni. A versenyszervező a program változásának, helyszínének, pályamódosításának jogát fenntartja.


A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
A rendezőség a verseny helyszínén elhelyezett személyes dolgokért, vagyontárgyakért felelősséget nem vállal.


Kijelentem, hogy a szervezők és a rendezvényt biztosító személyzet biztonsági utasításait betartom. Kártérítési igénnyel a szervező és a lebonyolítók felé nem élek sérülés esetén.
Tudomásul veszem, hogy a DEAC Családi és Futónap szellemiségének elválaszthatatlan része egymás kölcsönös tisztelete, elfogadása, valamint, hogy a szervezői stáb (forgalomirányítók, önkéntesek, frissítést biztosítók stb) ennek szellemében dolgozik.


A személyzettel szembeni tettlegesség, köpködés, trágár beszéd, üzenet, levél azonnali kizárást von maga után.


Rendezvényeink szellemiségével a sportolás közbeni dohányzás nem összeegyeztethető, ezért a versenytávon és a célterületen a nemdohányzók védelmében szigorúan tilos a dohányzás.
18 éven aluli gyermek kizárólag szülői beleegyező nyilatkozat kitöltésével vehet részt a rendezvényen.

A kitöltött nyilatkozatot a rendezvény napján, a helyszínen felállított regisztrációs sátorban, a rajtkarszalag átvétele előtt kell benyújtani.

A nevezésemmel egyidejűleg kijelentem, hogy a rendezvényen saját felelősségemmel veszek részt, egészségügyi állapotom megfelel a futóversenyen való részvételnek, és egyúttal elfogadom, hogy a Szervező a rendezvényen résztvevők egészségkárosodásáért, vagy a rendezvénnyel összefüggésben keletkezett károkért kártérítésre nem kötelezhető.
DEAC Adatkezelési Tájékoztató: Adatkezelési Tájékoztató
Megértettem és elfogadom, hogy a Ptk. 2:48. § (1) bekezdése és a GDPR 6. cikk (1) a) pontja alapján a részemre nyújtott előzetes tájékoztatás alapján egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a családi és futónap megrendezése során rólam kép-és videó felvétel készüljön és megjelenjen az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Megértettem, hogy a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

FIGYELEM!
A beküldést követően átirányítunk a fizetési oldalra, ahol véglegesíteni tudod regisztrációdat, és be tudod fizetni a 2000 Forintos nevezési díjat!

A fizetés nélkül a nevezés érvénytelen!
Attention!
After your registration we are going to redirect you to our payment page where you can finalize your entry and pay the 2000 HUF registration fee.

Without payment the entry is invalid.