fbpx

Programok

Várunk Téged és kedves családodat az újra megrendezésre kerülő DEAC Családi és Futónapon, ahol a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálja közösségünkben amit keres!

DEAC Sport – Campus Futás

Regisztráció 8.30 - 10.00 (DESOK sportcsarnok előtt)
Start 10.30 (DESOK sportcsarnok előtt)

A második DEAC Családi napi futáson a sport szeretete, a részvétel a fontos! A nevezők a Debreceni Egyetem főépületének otthont adó egyetem téri campuson élvezhetik a testmozgást, az elszántabbak pedig nagyobb távokon is megmérettethetik magukat.
Távok: 1 kör (1919 m)
2 kör (3,5 km)
4 kör (7 km)
Részvételi díj: 2000 Ft

DEAC-Ka-Land

10.00 - 16.00 (DEAC SportCampus (Dóczy utca 9))

A lelkes kalandozók családi napunkon izgalmas ügyességi feladatokon keresztül ismerhetik meg egyes szakosztályainkat! Legügyesebb versenyzőink között értékes nyereményeket sorsolunk ki, melyek közül nem hiányozhatnak az aláírt kosár, jégkorong vagy éppen labdarúgó mezek, értékes ajándékcsomagok és könyvnyeremények.

A részvétel nem korhoz kötött és ingyenes!

DEAC Gyereksarok

9.00 - 18.00 (DEAC SportCampus (Dóczy utca 9))

A gyerekeknek, akik a DEAC-Ka-Land közben megpihennének, vagy éppen egy ugrálóvárban mozgolódnának egy kicsit, a gyereksarokban megtalálják a helyük. A hiperaktív pihenés mellett a kézműves sarokban élhetnek kreativitásukkal a legkisebbek, de arcfestéssel, csillámtetoválással is elüthetik az időt.

Kormos Üst Club

10.30 - 18.00 (DEAC SportCampus (Dóczy utca 9))

A DEAC SportCampus területén lehetőséget teremtünk a lelkes szakácsoknak, hogy megcsillogtathassák főzőtehetségüket családjuk, barátaik körében. Mi biztosítjuk a jó hangulaton felül a bográcsot, tűzteret, állványt, tűzifát, asztalt, székeket, zenét és persze a kiváló hangulatot!

DEAC Családi Tér

13.00 - 16.00 (DEAC SportCampus (Dóczy utca 9))

A családi nap origóját a DEAC Családi Tér nyújtja a kilátogatók számára, akik itt mialatt élvezik a Teniszkés frissítőiket és street foodjaikat, megismerkedhetnek klubunk történelmével, meghallgathatják az oDEon egyetemi színház egyeldülálló „Hair” színdarabjának részletét vagy éppen élvezhetik a DEAC Cheerleadereinek fellépését. A legkisebbek szintén itt zenés, interaktív mulatságon vehetnek részt az Aqua Manó Party szervezésében.

Programok
13.00 DEAC-kvíz I.
13.00 - DEAC Cheerleaders fellépés
13.30 - Vívásbemutató
13.45 - Shotokan Karate bemutató

14.30 - DEAC Kvíz II.
14.30 - DEAC Cheerleaders fellépés
15.00 -15.30 - AquaManó gyerekprogram

DEAC UP Focikupa

12.00 - 16.00 (DEAC SportCampus (Dóczy utca 9))

Reggel 9 órától ovi focikupát szervezünk a kicsiknek a DEAC SportCampus Műfüves pályáján, melyet az UP csapataink mérkőzései követnek. A vállalkozó szelleműek ezt követően kapura rúgó versenyen mutathatják meg tudásukat!

NEVEZÉSEK

HALLGATÓI SEGÍTŐ JELENTKEZÉS

Ilyen volt a Családi Nap 2019-ben

Play Video
A programváltozatás jogát a szervező fenntartja. – Ⓒ DEAC 2022